Ливърпул стартира участието си на Световното клубно първенство тази вечер. 

...
Ливърпул стартира участието си на Световното клубно първенство тази вечер. 
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Монтерей - Ливърпул

Ливърпул започва присъединяване си на Световното клубно състезание довечера. 
Мърсисайдци имат странната задача да изиграят две публични срещи в границите на 24 часа на два разнообразни континента. Снощи британският отбор трябваше да излезе с юношите против отбора на Астън Вила в мач от четвъртфиналите на Карабао Къп, защото всички титуляри от първия тим на Ливърпул са в Катар за мачове от Световното клубно състезание. Срещата приключи 5:0 в интерес на Вила .
Днес първият тим пък ще се бори за място на финала на Световното. Мърсисайдци дойдоха в Катар до дъно стимулирани и не крият голямото си предпочитание да станат и международни клубни първенци. На финала към този момент ги чака Фламенго, само че преди този момент момчетата на Юрген Клоп би трябвало да си свършат задачата против Монтерей. Мексиканският клуб се класира за полуфиналите след победа с 3:2 над водения от Шави Ал-Сад.
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
" Трябва да почитаме разпоредбите в другите страни. Не сме летяли 3 000 благи, с цел да не излезем на терена. Сега сме тук и сме изцяло фокусирани. Ако ме питате обаче дали би трябвало да има Световно клубно състезание по средата на сезона, би трябвало да кажа – не. Ние сме тук, с цел да участваме и да потвърдим, че Ливърпул е най-силният отбор в света ", съобщи Клоп преди дуела .
Мърсисайдци ще се изправят в полуфинален конфликт против Монтерей от 19:30 часа българско време и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР